prognostiko stoiximatos 17122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ανοίγει την 14η αγωνιστική στην Κύπρο.

Την τελευταία φορά που τα είπαμε, την περασμένη Τετάρτη (15/12), δικαιωθήκαμε με την επιλογή μας από το Copa del Rey, όπου κρατήσαμε τον Άσσο σε απόδοση 2.00 από το παιχνίδι Βαγιαδολίδ – Λας Πάλμας, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1 και να παίρνουν την πρόκριση, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή του σκορ.

Άρης Λεμεσού – ΠΑΕΕΚ Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται ο Άρης Λεμεσού, κόντρα σε Ολυμπιακό Λευκωσίας (1-0 εντός) και Απόλλωνα Λεμεσού (0-2 εκτός). Κόντρα στον τελευταίο, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαμπίκα, έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Είναι στο -2 από την κορυφή, στην οποία έχει την ευκαιρία να βρεθεί απόψε, έστω και προσωρινά. Αήττητος στα τρία τελευταία εντός του, κρατώντας και ανέπαφη την εστία του.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την ΠΑΕΕΚ, που από την πλευρά της ηττήθηκε με 0-2 από τον Εθνικό Άχνας, εντός. Βρέθηκε πίσω σχετικά νωρίς, είχε την κατοχή και ανέβηκε να πιέσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στην κόντρα και να ηττηθεί. Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-0-3), οπότε και παραμένει χαμηλά. Να σημειωθεί παράλληλα ότι ηττήθηκε στις 4/6 φετινές της εξόδους.

Σε ανοδική πορεία ο Άρης Λεμεσού, έρχεται από δυο σερί νίκες, μετά και την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Είναι λογικό φαβορί κόντρα σε μια ΠΑΕΕΚ που απογοητεύει, τον στηρίζουμε και κρατάμε το Άσσος και Over 1.5 σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Άρης Λεμεσού – ΠΑΕΕΚ: Άσσος και Over 1.5 (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!