AaB prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια από τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Δανίας.

Άαλμποργκ – Οντένσε Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Άαλμποργκ, στο οποίο και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Βίμποργκ, με 2-3. Παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, η Άαλμποργκ ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια για να πάρει το κάτι παραπάνω. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 15 συνολικά και βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας δυο νίκες σε τρία εντός (2-0-1).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Οντένσε, μετά και από εκείνη της πρεμιέρας στην έδρα της Μίντιλαντ (1-2), ακολουθώντας τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, επικράτησε με 2-1 της Σοντερίσκε, όπου πήρε σαφές προβάδισμα στο ημίχρονο, ούσα με διαφορά ανώτερη, στο δεύτερο όμως δέχθηκε αρκετή πίεση και παρά τη μείωση, απέφυγε τα χειρότερα. Είναι στους δέκα βαθμούς σε οκτώ συνολικά παιχνίδια.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Άαλμποργκ, ερχόμενη από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Οντένσε που δείχνει μαχητικότητα και σκοράρει γενικά. Επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άαλμποργκ – Οντένσε: Over 2.5 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!