Salzburg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 17 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν για τη Σάλτσμπουργκ, μετά και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή που πανηγύρισε στην έδρα της Αντμίρα (0-1) για το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παρότι δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, είχε την επιθετική πρωτοβουλία και δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση.  Ρίχνεται για πρώτη φορά φέτος στη μάχη της Ευρώπης, έχοντας εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ως πρωταθλήτρια Αυστρίας.

Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Μπρόντμπι εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν, όπου μετά από πέντε εντός συνόρων παιχνίδια, μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, ηττήθηκε με 0-1 από τη Νόρντζελαντ, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Δανίας. Ισορροπημένο ματς σε γενικές γραμμές, και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έχοντας κατακτήσει το προηγούμενο πρωτάθλημα στη Δανία, εξασφάλισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ τη κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, επιστρέφοντας μετά τη σεζόν 2005-2006.

Λογικό φαβορί της αναμέτρησης η Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει ξεκινήσει πιο δυναμικά της υποχρεώσεις της, σε αντίθεση με τη Μπρόντμπι που απογοητεύει και εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι, έχει να αντιμετωπίσει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Επιλογή μας, ο Άσσος και Over 3.5 σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Σάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι: Άσσος και Over 3.5 (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!