Rigas Skola prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 17 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Λετονίας.

Ντάουγκαβπιλς – Βέντσπιλς Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Ντάουγκαβπιλς, κόντρα σε Ρίγας Σκόλα (2-1 εκτός) και Βαλμιέρα (1-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και παρότι προηγήθηκε στη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, δεν ήταν ικανή να πάρει κάτι. Τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Ρίγα ΦΚ (1-1 εντός).  Μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός της (1-1-3). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Βέντσπιλς, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μετά και το εντός 0-0 με τη Σπάρτακς, όπου και οι δυο πλευρές απείλησαν ελάχιστα. Επικράτησε στα δυο από τα πέντε φετινά εκτός της (2-1-2).

Μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που υπέστησαν στο πρωτάθλημα, οι δυο πλευρές θέλουν να βγάλουν αντίδραση σήμερα και να πάρουν κάτι το θετικό. Ξεκάθαρο φαβορί ωστόσο είναι η Ντάουγκαβπιλς, που σε γενικές γραμμές πείθει περισσότερο με την παρουσία της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Ρίγας Σκόλα – Ρίγα ΦΚ Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και δώδεκα αναμετρήσεις η Ρίγας Σκόλα, σε ένα σερί όπου και μετράει δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 3-0 επί της Μέτα-Λου, που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να απειλήσει. Επικράτησε στα έξι από τα επτά φετινά εντός της, έχοντας και μια ήττα. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ρίγα ΦΚ προέρχεται από αήττητο σερί επτά αγώνων, στο οποίο και μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-0 επί της Νόα Γιούρμαλα. Ήταν καλύτερη όμως δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει δίχτυα. Στις τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Δεν πρόκειται απλά για τοπικό ντέρμπι, αλλά και για ντέρμπι κορυφής, με τις δυο ομάδες να είναι ισόβαθμες και να έρχονται από αήττητο σερί. Η Ρίγας Σκόλα ωστόσο έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο, καθώς είναι εξαιρετική στην έδρα της, ενώ πήρε τα τρία τελευταία ματς κόντρα στη Ρίγα ΦΚ. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:30 Ντάουγκαβπιλς – Βέντσπιλς: Άσσος (1.80 @bwin)

20:00 Ρίγας Σκόλα – Ρίγα ΦΚ: Άσσος (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!