Goteborg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 17 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Σουηδίας.

Γκέτεμποργκ – Σίριους Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Γκέτεμποργκ, σερί στο οποίο και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εκτός έδρας 0-0 με την Κάλμαρ. Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική της ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Χάλμσταντ (1-1 εκτός) και Χάκεν (1-1 εντός). Παράλληλα, με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους επτά συνολικά μετά από τις έξι πρώτες στροφές. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Σίριους δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις, σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 0-2 από την Έλφσμποργκ. Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη με τη Χάμαρμπι (3-2 εκτός). Κάπως έτσι, μετά από έξι αγωνιστικές, έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς, όσους και η Μιάλμπι.

Αντίδραση θέλουν να βγάλουν οι δυο ομάδες, μετά και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Πιο ποιοτικό το υλικό που διαθέτει η Γκέτεμποργκ, η οποία ποντάρει παράλληλα και σε παράδοση και έδρα, οπότε και τη στηρίζουμε. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Μάλμε – Κάλμαρ Προγνωστικά

Αήττητη για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι παρέμεινε η Μάλμε, καθώς μετά τη νίκη επί της Βάρμπεργκς (3-2 εντός), αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΪΚ, εκτός, με τις δυο πλευρές να έχουν από ένα ημίχρονο. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους έντεκα συνολικά σε έξι παιχνίδια. Από την πλευρά της, η Κάλμαρ συνεχίζει αήττητη την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, όπου σε έξι παιχνίδια μετράει δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός έδρας 0-0 με τη Γκέτεμποργκ. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μεά και από εκείνες με Σίριους (1-1) και Έλφσμποργκ (2-2 εκτός), φτάνοντας παράλληλα τους δέκα βαθμούς.

Με βασικό όπλο την έδρα της θα παραταχθεί η Μάλμε, έχοντας μοναδικό στόχο το τρίποντο, για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Μπορεί να είναι σύμμαχος της και η παράδοση, το έργο της ωστόσο κόντρα στην αήττητη Κάλμαρ είναι αρκετά δύσκολο. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Γκέτεμποργκ – Σίριους: Άσσος (1.90 @bwin)

19:30 Μάλμε – Κάλμαρ: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!