prognostiko stoiximatos 17022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το Conference League.

Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν Προγνωστικά

Το αήττητο σερί που είχε φτιάξει πριν από τη διακοπή συνεχίζει η Σπάρτα Πράγας, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια μέσα στο 2022, μετά και το εντός 2-2 με τη Βικτόρια Πλζεν, για το πρωτάθλημα. Δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση της σε γενικές γραμμές, μεχρι το 60′ δεν έδειξε κάτι και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Από εκεί και έπειτα όμως άλλαξε την εικόνα της και κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα. Τώρα καλείται να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Με νίκη επανήλθε στις υποχρεώσεις της μετά και τη χειμερινή διακοπή η Παρτιζάν, η οποία επικράτησε από την πλευρά της με 0-2 στην έδρα της Ραντνίτσκι, για το πρωτάθλημα Σερβίας. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη σε όλη της διάρκειτα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση. Συμπλήρωσε έτσι επτά παιχνίδια ως αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Δεν ικανοποίησε η Σπάρτα Πράγας κόντρα στην Πλζεν, όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει αποτέλεσμα. Τώρα, καλείται να δείξει κάτι καλύτερο και να πάρει κάτι το θετικό, για να πάει με άλλη ψυχολογία στη Σερβία. Ομάδα που σκοράρει η Παρτιζάν, θεωρούμε ότι θα το κάνει και απόψε. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν: Over 2.5 (1.95 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (14-20 Φεβρουαρίου 2022)

  • Γιουβέντους – Τορίνο
  • Ιωνικός – ΟΦΗ
  • Κολωνία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  • Ρόμα – Βερόνα
  • Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Άρης – ΠΑΟΚ
  • Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​