prognostiko stoiximatos 17012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 17 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Μπολόνια – Νάπολι Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπολόνια, καθώς μετά και το διπλό στην έδρα της Σασουόλο (0-3), ηττήθηκε με 2-1 από την Κάλιαρι, εκτός. Μπορεί να ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο δέχθηκε την ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο και έμεινε με άδεια χέρια. Αυτή ήταν και η τέταρτη ήττα της στις πέντε τελευταίες στροφές, έχοντας σημαντική διαφορά, αλλά και ματς λιγότερα, από την τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό. Ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της.

Από την πλευρά της, η Νάπολι έρχεται από αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο Ιταλίας. Την περασμένη εβδομάδα, υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα, από την οποία μπορεί να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο ισοφάρισε ισάριθμες, έστειλε το ματς στην παράταση, όπου εκεί δέχθηκε ακόμη τρία τέρματα και έμεινε εκτός. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο πρωτάθλημα, στο οποίο προέρχεται από νίκη επί της Σαμπντόρια (1-0 εντός) και απόψε έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τις δυο πρώτες θέσεις της κατάταξης. Σημαντικό το γεγονός ότι επιστρέφουν οι Μάριο Ρουί, Ζιελίνσκι και Οσιμέν.

Με επιστροφές βασικών παικτών, η Νάπολι καλείται να φύγει με τη νίκη από το “Renato Dall’Ara” και να μειώσει τη διαφορά που έχει από την πρώτη δυάδα. Είναι φαβορί, με την απόδοση της να είναι προκλητική. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Μπολόνια – Νάπολι: Διπλό (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!