AIK prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 16 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Σίριους – ΑΪΚ Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Σίριους, μετρώντας κατά σειρά μια ήττα από την Έρεμπρο (1-2 εντός) και με ισοπαλία με τη Βάρμπεργκς (0-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με λίγες καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές. Βρίσκεται στην 12η θέση της κατάταξης και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ επικράτησε στα 2/3 τελευταία εντός της. Αήττητη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η ΑΪΚ, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Τζουργκάρντεν, την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με την αντίπαλό της, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης και στο -2 από την πρώτη τριάδα.

Σε σαφώς πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ΑΪΚ, έχει δικαιωματικά τον πρώτο λόγο, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε παιχνίδι με αντίπαλο τη Σίριους. Επιλογή μας, ο Διπλό σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Βάρμπεργκς – Έρεμπρο Προγνωστικά

Αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων για τη Βάρμπεργκς, στο οποίο και μετράει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός έδρας 0-0 με τη Σίριους. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την εικόνα που είχαν αμφότερες στον αγωνιστικό χώρο. Έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ούσα στο +2 από τα μπαράζ παραμονής. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός (2-2-0). Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Έρεμπρο προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων (1-2-0), μετά και το εντός έδρας 2-2 με τη Μιάλμπι. Αδικείται ωστόσο από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είχε την επιθετική πρωτοβουλία και προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ. Κάπως έτσι, έφτασε τους δώδεκα βαθμούς και είναι στην 14η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, ούσα στο -2 από τη ζώνη παραμονής και την αποψινή της αντίπαλο. Ηττήθηκε στις 5/7 εξόδους της, έχοντας και δυο διπλά.

Μάχη στα χαμηλά στρώματα του πρωταθλήματος, με τις δυο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα και με μόλις δυο βαθμούς να τις χωρίζουν. Αμφότερες θα κοιτάξουν περισσότερο να αποφύγουν την ήττα απόψε, κρατάμε το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σίριους – ΑΪΚ: Διπλό (1.78 @bwin)

20:00 Βάρμπεργκς – Έρεμπρο: Χ Ημίχρονο (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!