Kobenhavn prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 16 Μαΐου και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Κοπεγχάγη – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Κοπεγχάγη, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός έδρας 2-2 με τη Νόρντζελαντ. Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο νίκες επί της Άαρχους (1-2 εκτός, 3-2 εντός), φτάνοντας τους 49 βαθμούς που την φέρνουν στην τρίτη θέση των πλέι οφ και στο -6 από την πρώτη δυάδα. Παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία εντός της, μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μπρόντμπι, μετά και την απρόσμενη ήττα στην έδρα της Ράντερς (4-2), επικρατώντας αυτή τη φορά της Μίντιλαντ (3-1 εντός), στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής. Έφτασε τους 55 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πλέι οφ, στο -1 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ και στο +6 από την τρίτη Κοπεγχάγη. Ηττήθηκε στις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας και δυο διπλά.

Συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει, θέλει να δώσει η Κοπεγχάγη, για να μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από την πρώτη δυάδα και τη σημερινή της αντίπαλο. Από την άλλη, η ανεβασμένη Μπρόντμπι, θέλει να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή. Η προϊστορία ωστόσο δείχνει έδρα, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Άαρχους – Νόρντζελαντ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Άαρχους, μετά από τις δυο ήττες που υπέστη από την Κοπεγχάγη (1-2 εντός, 3-2 εκτός), επικρατώντας με 0-1 της Ράντερς. Έφτασε τους 45 συνολικά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση των πλέι οφ, ούσα στο -4 από την τρίτη Κοπεγχάγη. Επικράτησε μόλις σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δυο αναμετρήσεις η Νόρντζελαντ, μετρώντας μια ήττα 3-0 από τη Μίντιλαντ (εκτός) και μια ισοπαλία 2-2 με την Κοπεγχάγη (εντός). Κάπως έτσι, έφτασε τους 40 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση και στο -5 από την αποψινή της αντίπαλο, έχοντας την ευκαιρία να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στα επτά τελευταία εκτός της στο πρωτάθλημα (3-3-1).

Μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση η Άαρχους, ωστόσο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, της κάνουν πιο δύσκολο το έργο απόψε, με τη Νόρντζελαντ να έχει κάνει το 3×3 στα μεταξύ τους φέτος και να έχει την ευκαιρία να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά. Επιλογή μας, είναι το Χ2 σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Κοπεγχάγη – Μπρόντμπι: Άσσος (2.05 @bwin)

19:00 Άαρχους – Νόρντζελαντ: Χ2 (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!