Aalborg prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 16 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα πλέι άουτ της Δανίας.

Βέιλε – Άαλμποργκ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Βέιλε, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, παίρνοντας το διπλό στην έδρα της Οντένσε (0-1). Έφτασε τους 28 συνολικά και βρίσκεται στην τρίτη θέση των πλέι άουτ, μαζί με τη Σοντερίσκε, ενώ απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία εντός της, για το πρωτάθλημα (1-3-5). Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Άαλμποργκ, καθώς μετά τη νίκη επί της Σοντερίσκε (3-2 εντός), έμεινε στο 2-2 με τη Λίνγκμπι, εκτός. Κάπως έτσι, έφτασε τους 32 βαθμούς και είναι μόνη πρώτη στα πλέι άουτ, ούσα παράλληλα στο +3 από τη δεύτερη Οντένσε. Πήρε μόλις ένα διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, όπου και μετράει ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Από τη μια η Βέιλε προσπαθεί να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και από την άλλη η Άαλμποργκ που θέλει να τερματίσει στην κορυφή των πλέι άουτ και να πάει στα μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη. Η νίκη είναι ο στόχος τους, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Βέιλε – Άαλμποργκ: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!