prognostiko stoiximatos 16042022

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη στήλη, μετά και την επιλογή από το Μεξικό και το Διπλό (απόδοση 1.72) που πανηγύρισε η Πατσούκα στην έδρα της Χουάρες (1-2). Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ένα παιχνίδι από τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Απόλλων Λεμεσού – Πάφος Προγνωστικά

Από ένα σερί με επτά ισοπαλίες προέρχεται ο Απόλλων Λεμεσού, μετά και το εκτός 3-3 με την ΑΕΚ Λάρνακας, πριν από μια εβδομάδα. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και είδε τη νίκη να φεύγει μέσα από τα χέρια του στο φινάλε. Παραμένει σταθερά στην κορυφή, στο +4 από τους διώκτες τους και τώρα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Επικράτησε πάντως και στα επτά τελευταία εντός με αντίπαλο την Πάφο.

Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια υπέστη η Πάφος, αυτή τη φορά στο “ΓΣΠ” κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με 2-1. Έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο, στάθηκε τυχερή στα τρία δοκάρια του ΑΠΟΕΛ, πριν βρεθεί πίσω στο σκορ. Στην πορεία βρήκε κάποιους χώρους και ισοφάρισε, όμως δέχθηκε πίεση στα τελευταία λεπτά και “λύγισε” στο φινάλε. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση των πλέι οφ, έχοντας ακόμη ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Να βάλει τέλος στο σερί των επτά ισοπαλιών θα προσπαθήσει απόψε ο Απόλλων, θέλοντας να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και μπορεί να γίνει τώρα, έχοντας σύμμαχο και την παράδοση, που τον θέλει να κερδίσει την Πάφο, όποτε τη φιλοξενεί. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Απόλλων Λεμεσού – Πάφος: Άσσος (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Τότεναμ – Μπράιτον
  • Γιουβέντους – Μπολόνια
  • Λάτσιο – Τορίνο
  • Νιουκάστλ – Λέστερ
  • Λυών – Μπορντό
  • Μπιλμπάο – Θέλτα
  • Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια