Gremio prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 16 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ντεπορτίβο Λάρα – Σάντος Προγνωστικά

Θετικές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο παιχνίδι η Ντεπορτίβο Λάρα, παρότι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Μαρτίν Μπρινιάνι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ, δεδομένης και την διαφοράς που έχουν μεταξύ τους οι δυο ομάδες. Ωστόσο, κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της και ηττήθηκε με 2-1. Σκορ που τη διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης στον τρίτο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες. Κάτι που για να γίνει πράξη, θα πρέπει να επικρατήσει απόψε με διαφορά δυο τερμάτων και πάνω. Από την πλευρά της, η Σάντος δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση, παρότι πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Καλείται τώρα να δείξει ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, για να αποφύγει τυχόν πρόωρο αποκλεισμό.

Εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή της Βραζιλίας θα προσπαθήσει να κάνει απόψε η Ντεπορτίβο Λάρα, που έχει την ψυχολογία για να κάνει την έκπληξη. Από την άλλη, η Σάντος καλείται να δώσει απαντήσεις, παρότι εξακολουθεί να είναι φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Αγιακούτσο – Γκρέμιο Προγνωστικά

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έκανε το ντεμπούτο της στη διοργάνωση η Αγιακούτσο. Γνώριζε εξαρχής ότι το έργο της κόντρα στην Γκρέμιο δεν θα ήταν καθόλου εύκολο, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ήττα με 6-1. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο η Γκρέμιο κατέβασε ρυθμό, με τους Περουβιανούς να σημειώνουν το γκολ της τιμής. Βέβαια και η Γκρέμιο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της, φροντίζοντας να της κάνει σαφές ότι δεν αστειεύεται. Ταξίδεψε στον Ισημερινό με αρκετές απουσίες, κυρίως για να πάρουν ανάσες ορισμένοι βασικοί της, ενώ μετά από απόφαση της διοίκησης, ειδική άδεια δόθηκε και στον τεχνικό Ρενάτο Πορταλούπι

Τυπική διαδικασία η αποψινή ρεβάνς για τις δυο ομάδες, με τη Γκρέμιο να έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Μια καλή εμφάνιση θέλει απλά η Αγιακούτσο, που δεν έχει τίποτα να χάσει πλέον, με αναπληρωματικούς και πιτσιρίκια οι Βραζιλιάνοι. Περιμένουμε γκολ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:15 Ντεπορτίβο Λάρα – Σάντος: Goal/Goal (1.87 @bwin)

02:30 Αγιακούτσο – Γκρέμιο: Over 2.5 (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!