prognostiko stoiximatos 16032022

Την καλημέρα μου! Δεν μας έκανε τη χάρη η Λάτσιο να πάρει μια ευρεία νίκη κόντρα στη Βενέτσια, της οποίας επικράτησε μόλις με 1-0 και μας χάλασε την επιλογή του Άσσος και Over 2.5 (1.82). Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία “τρέχει” αήττητο σερί εδώ και καιρό, ερχόμενη παράλληλα και από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Στην τελευταία εξ αυτών, “πέρασε” από την έδρα της Σαμπντόρια, με 1-3, για τη Σέριε Α, με τον Μοράτα να σκοράρει δις και τον Σέζνι να αποκρούει πέναλτι, φτάνοντας τις 3/4 αντίστοιχες αποκρούσεις φέτος. Πήρε την πρόκριση στις 12/15 ευρωπαϊκές διπλές αναμετρήσεις που αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας στην πρώτη.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Βιγιαρεάλ, η οποία έρχεται από το εντός 1-0 επί της Θέλτα, για τη Λα Λίγκα. Δημιούργησε και δέχθηκε αρκετές ευκαιρίες, στάθηκε αρκετά τυχερή σε δυο περιπτώσεις για να κρατήσει ανεπαφη την εστία της και να φτάσει στο τρίποντο. Γνωρίζει ότι απόψε είναι το αουτσάιντερ για την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ τελευταία δεν δείχνει σταθερότητα μακριά από την έδρα της.

Η Γιουβέντους πατάει καλύτερα, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό και από το αήττητο σερί που έχει φτιάξει τους τελευταίους μήνες. Παίζει όσο χρειάζεται για να πάρει τη νίκη και απόψε διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να επικρατήσει ακόμη μια φορά, έτσι ώστε να προκριθεί. Επιλογή μας, αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 2.11 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ: Άσσος (2.11 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!