prognostiko stoiximatos 16022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Άρης Λεμεσού – Ομόνοια Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις ο Άρης Λεμεσού, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 3-1 από την Ανόρθωση. Πήρε προβάδισμα στο σκορ σε ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, όμως δέχθηκε σχετικά γρήγορα την ισοφάριση, πριν δεχθεί την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, κάνοντας παράλληλα αρκετά αμυντικά λάθη. Αδιάφορος βαθμολογικά, καθώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μια ήττα στα εφτά τελευταία εντός του, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Επιστροφή στις ήττες για την Ομόνοια, μετά από τέσσερα παιχνίδια, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, υπέστη ήττα σοκ με 0-2 από τον Εθνικό Άχνας, εντός. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε την πρωτοβουλία και δυο δοκάρια, βρέθηκε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα της επανάληψης και παρότι ανέβηκε για να ισοφαρίσει, έμεινε εκτεθειμένη αμυντικά και δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο φινάλε. Για να ελπίζει σε συμμετοχή στα πλέι οφ πλέον, καλείται να κάνει το 2×2 στα ματς που απέμειναν και παράλληλα η Πάφος να πάρει μόλις ένα βαθμό σε αυτό. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-3).

Μπορεί να έχει εξασφαλίσει ήδη την θέση του στα πλέι οφ, ωστόσο ο Άρης θέλει να πάει σε αυτά με όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Από την πλευρά της, η Ομόνοια καλείται να πάρει το τρίποντο απόψε, για να ελπίζει σε εξάδα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Άρης Λεμεσού – Ομόνοια: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!