fluminense prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 16 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας.

Φλουμινένσε – Σπορτ Ρεσίφε Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φλουμινένσε, μετά και από τη νίκη που πανηγύρισε στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο (1-3 εκτός), καθώς μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 στην έδρα της Κορίνθιανς. Ήττα, που ήταν και η μεγαλύτερη της στα πλαίσια του πρωταθλήματος, τα τελευταία 15 χρόνια. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Σπορτ Ρεσίφε γνώρισε και πάλι την ήττα, μετά και τη νίκη επί της Φορταλέζα (1-0 εντός), καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Παλμέιρας (0-1 εντός). Χωρίς διπλό σε επτά διαδοχικές εξόδους (0-2-5). Ποιο ποιοτικό σύνολο η Φλουμινένσε, παίζει εντός, ενώ είναι καλύτερη μέχρι τώρα η πορεία της. Επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Βάσκο ντα Γκάμα – Κοριτίμπα Προγνωστικά

Μετά από δυο παιχνίδια (0-1-1), η Βάσκο ντα Γκάμα πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Μποταφόγκο με 3-0, δείχνοντας σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Παράλληλα, επικράτησε και στα δυο πιο πρόσφατα εντός της. Αντιθέτως, η Κοριτίμπα αγνοεί τη νίκη εδώ και δέκα αναμετρήσεις, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες σε αυτό το σερί της, μετά και το εντός 0-0 με την Παραναένσε. Έδειξε βελτίωση με την έλευση του Μορινίγκο στον πάγκο της, όμως θέλει ακόμη χρόνο για να στρώσει, παραμένοντας παράλληλα στην τελευταία θέση. Επιλογή μας ο Άσσος σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Φλουμινένσε – Σπορτ Ρεσίφε: Άσσος (1.70 @bwin)

02:00 Βάσκο ντα Γκάμα – Κοριτίμπα: Άσσος (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!