prognostiko stoiximatos 15122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο της Ισπανίας.

Βαγιαδολίδ – Λας Πάλμας Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Βαγιαδολίδ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Οβιέδο, την περασμένη Κυριακή. Λίγες οι καλές στιγμές και από τις δυο πλευρές, με την ίδια να προηγείται και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση σε κόντρα επίθεση, εν τέλει πήρε το ματς χάρη σε ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της, στα οποία και μετράει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, επικρατώντας στα πέντε πιο πρόσφατα εξ αυτών.

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Λας Πάλμας, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με την Αλκορκόν για το πρωτάθλημα, την Κυριακή. Βρέθηκε πίσω με το καλημέρα και παρότι ισοφάρισε πριν το μισάωρο, δεν ήταν ικανή για το κάτι παραπάνω.  Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-2). Καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς στο πρωτάθλημα με την Εϊμπάρ (18/12), αρκετοί βασικοί έμειναν εκτός από την αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση.

Με βασικό της όπλο την εξαιρετική εντός έδρας παρουσία της θα παραταχθεί η Βαγιαδολίδ, έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση απόψε. Με αρκετές αλλαγές η Λας Πάλμας, που θέλει να ρίξει την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Βαγιαδολίδ – Λας Πάλμας: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!