prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 15 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής.

Κένυα – Ρουάντα Προγνωστικά

Χωρίς νίκη παραμένει η Κένυα, μετά από πέντε παιχνίδια σε αυτά τα προκριματικά, ερχόμενη από το εκτός 1-1 με την Ουγκάντα. Ισορροπημένο παιχνίδι από τις δυο πλευρές, οι οποίες είχαν ευκαιρίες, αλλά ήταν αρκετά άστοχες για να πάρουν το κάτι παραπάνω. Έφτασε έτσι τους τρεις βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, πάνω μόνο από τη σημερινή της αντίπαλο και χωρίς κανένα κίνητρο, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί. Παράλληλα όμως, ούτε η Ρουάντα έχει πανηγυρίσει τη νίκη σε αυτά τα προκριματικά, καθώς την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε με 0-3 από το Μάλι, εντός. Αγωνιζόμενη με αριθμητικό μειονέκτημα από νωρίς, ο ρόλος της έγινε περισσότερο παθητικός και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι. Έτσι, μετράει έναν βαθμό, είναι ουραγός στον όμιλο και αποκλεισμένη.

Δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους σε αυτά τα προκριματικά οι δυο πλευρές, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν κάποια νίκη και όπως είναι φυσικό έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια. Δύσκολα θα στηρίξουμε κάποια από τις δυο, θα πάμε με το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.88 από την Bwin.

Ναμίμπια – Τόγκο Προγνωστικά

Δεν πανηγύρισε τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε στα προκριματικά η Ναμίμπια, έχοντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και την ισοπαλία που πήρε στην έδρα του Κονγκό (1-1). Προηγήθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα και παρότι δέχθηκε νωρίς στο δεύτερο μέρος την ισοφάριση, δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στην πορεία. Έφτασε τους πέντε συνολικά και μοιράζεται τη δεύτερη θέση του ομίλου με το Τόγκο. Ωστόσο, έχει αποκλειστεί και τυπικά από την επόμενη φάση. Αήττητο παραμένει το Τόγκο εδώ και τρεις αναμετρήσεις στα προκριματικά, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σενεγάλη. Παρότι δεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατάφερε να προηγηθεί με ένα αυτογκόλ, όμως έχασε τη νίκη στο φινάλε του ματς. Βαθμός, με τον οποίο μετράει πλέον πέντε συνολικά σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μπορεί να έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια, ωστόσο αμφότερες θέλουν να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα την πορεία τους εδώ, σε μια μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Το Τόγκο μας πείθει περισσότερο, οπότε και του δίνουμε προβάδισμα, με την επιλογή μας να είναι το 2 (DNB) σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Κένυα – Ρουάντα: Χ Ημίχρονο (1.88 @bwin)

15:00 Ναμίμπια – Τόγκο: 2 (DNB) (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!