τζουργκαρντεν

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 15 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Ντέγκερφορς – Χάκεν Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ντέγκερφορς, σε ένα σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, μετά και την ήττα που υπέστη με 3-0 στην έδρα της Έλφσμποργκ. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο και να μην απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλό της. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Χάκεν, μετά από δυο αναμετρήσεις (0-1-1), επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 της Έστερσουντ, εντός. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν έδωσε κανένα περιθώριο ελπίδας στην αντίπαλό της και επικράτησε δίκαια. Στις δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες  στα εκτός της, έχοντας πάρει το διπλό στα 2/3 πιο πρόσφατα εξ αυτών.

Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ντέγκερφορς, που δε λέει να σηκώσει με τίποτα κεφάλι. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Χάκεν, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Είναι το φαβορί, γι αυτό και εμείς θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας το Διπλό σε απόδοση 1.81 από την Bwin.

Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Μιάλμπι, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, ερχόμενη από το εκτός έδρας 2-2 με την Έρεμπρο. Αποτέλεσμα θετικό, καθώς  βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν για αρκετό διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα, για να βρει απάντηση και στις δυο. Από δυο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα εντός της, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα εξ αυτών. Μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Τζουργκάρντεν υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε εντός με την ΑΪΚ (1-4). Στις τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας μόλις ένα διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-1).

Την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κατάταξη έχει η Τζουργκάρντεν και δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτο το δώρο της Μάλμε. Καλείται να δείξει χαρακτήρα και να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μιάλμπι, που δεν πείθει με την παρουσία της. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Ντέγκερφορς – Χάκεν: Διπλό (1.81 @bwin)

16:00 Μιάλμπι – Τζουργκάρντεν: Διπλό (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!