Lahti prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 15 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Χέλσινγκφορς – Χόνκα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Χέλσινγκφορς, καθώς μετά τη βαριά ήττα που υπέστη από την Ίντερ Τούρκου (1-4 εντός), επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Κότκα. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα σε τρία εντός. Τη πανηγύρισε και πάλι η Χόνκα, επικρατώντας στην έδρα της Ούλου με 0-2, μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες που υπέστη από Ίντερ Τούρκου (1-2 εντός), Λάχτι (1-0 εκτός) και Σεϊναγιόεν (0-1 εντός).  Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της και να δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη από την αντίπαλό της. Παραμένει χαμηλά, έχοντας μόλις έξι βαθμούς, οι οποίοι προήλθαν μακριά από την έδρα της (2-0-2).

Έχοντας επιστρέφει στις νίκες, οι δυο ομάδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες απόψε, με τη Χόνκα να το θέλει περισσότερο μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω, ενώ η Χέλσινγκφορς χρωστάει μια καλή εμφάνιση στην έδρα της. Επιλογή μας, το συχνό στα μεταξύ τους 2-3 Goals σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Χάκα – Λάχτι Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χάκα, μετά τις δυο νίκες που πανηγύρισε επί των Μάριεχαμν (0-3 εκτός) και Κουόπιο (1-2 εκτός), καθώς δεν τα κατάφερε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελσίνκι (1-2). Έβαλε δύσκολα στην πολύ ανώτερη αντίπαλό της, ωστόσο άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο μέχρι να λυγίσει και να δεχθεί δυο τέρματα, μειώνοντας απλά στο τελικό αποτέλεσμα. Ηττήθηκε και στα δυο φετινά εντός της. Αντιθέτως, η Λάχτι προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Χόνκα (1-0 εντός), Μάριεχαμν (0-3 εκτός) και Ίλβες (3-1 εντός). “Άργησε” να μπει στο παιχνίδι και δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην πορεία όμως ανέβασε στροφές, περιόρισε την αντίπαλό της και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Από μια νίκη και ήττα στα εκτός της.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Λάχτι, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά και τις τρεις νίκες που πανηγύρισε. Απόψε, έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη μια, κόντρα σε μια Χάκα που δεν απογοητεύει στα εντός της. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Χέλσινγκφορς – Χόνκα: 2-3 Goals (1.85 @bwin)

18:30 Χάκα – Λάχτι: 2 (DNB) (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!