Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 15 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το κύπελλο Δανίας.

Σοντερίσκε – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Σοντερίσκε, ερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το εντός 2-3 από τη Χόρσενς. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο, εκεί όπου μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο το σκορ είναι εύκολο να ανατραπεί, με το στόχο να είναι το τρόπαιο, καθώς έτσι θα πάρει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλό, η Μίντιλαντ έρχεται από αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πήρε στην έδρα της Άαρχους, με 1-4, για τα πλέι οφ. Παραμένει έτσι μόνη πρώτη, ανοίγοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Μπρόντμπι, στους τέσσερις βαθμούς. Έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στον τελικό, όμως το υπέρ της 1-0 δεν της έχει εξασφαλίσει σίγουρα το εισιτήριο.

Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μίντιλαντ, έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί στον τελικό, μετά και τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη σοβαρότητα. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Ράντερς – Άαρχους Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ράντερς, η οποία δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ, για τα πλέι οφ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-4, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, οπότε και απόψε καλείται να υπερασπιστεί στο υπέρ της 0-2. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Άαρχους, σερί στο οποίο μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ερχόμενη από το βαρύ 1-4 στο εντός έδρας ματς με τη Μίντιλαντ. Με αυτή την εικόνα δύσκολα θα ανατρέψει και το 0-2, με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι με 2-3 Goals ολοκληρώθηκαν τα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Τυπική διαδικασία φαίνεται πως είναι το αποψινό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, καθώς το 0-2 της Ράντερς στο πρώτο παιχνίδι δύσκολα θα καταφέρει να ανατραπεί από αυτή την Άαρχους, η οποία είναι σε κακή κατάσταση. Θα πάμε με το συχνό στα μεταξύ τους 2-3 Goals σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:30 Σοντερίσκε – Μίντιλαντ: Διπλό (1.75 @bwin)

20:00 Ράντερς – Άαρχους: 1 Ημίχρονο/1 Τελικό (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!