prognostiko stoiximatos 15042022

“Αυτοκτονία” για την Κοπεγχάγη χθες στην έδρα της Σίλκεμποργκ, καθώς ηττήθηκε με 3-1 και μας έστειλε… κουβά, καθώς είχαμε επιλέξει το Διπλό σε απόδοση 2.10. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ένα παιχνίδι από το Κλαουσούρα του Μεξικού.

Χουάρες – Πατσούκα Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Χουάρες, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες, μετά και το εκτός 3-0 από την Κλαμπ Αμέρικα. Κατώτερη των προσδοκιών, δεν άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, καθώς δεν απείλησε σε καμία περίπτωση. Έκτη διαδοχική της ήττα, διατηρείται στην τελευταία θέση του Κλαουσούρα, ενώ απέσπασε μόλις ένα βαθμό στα έξι πιο πρόσφατα εντός της (0-1-5).

Αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια η Πατσούκα, ερχόμενη από το εντός 0-0 με την Τιχουάνα. Αδικείται, καθώς είχε τόσο την πρωτοβουλία, όσο και τον επιθετικό μονόλογο, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Διατηρείται ωστόσο στην κορυφή, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, ενώ πανηγύρισε το διπλό στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση η Χουάρες, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε η Πατσούκα, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Χουάρες – Πατσούκα: Διπλό (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Τότεναμ – Μπράιτον
  • Γιουβέντους – Μπολόνια
  • Λάτσιο – Τορίνο
  • Νιουκάστλ – Λέστερ
  • Λυών – Μπορντό
  • Μπιλμπάο – Θέλτα
  • Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια