Aarhus prognostiko

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Καθαρά Δευτέρα σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την Α’ Δανίας.

Άαρχους – Ράντερς Προγνωστικά

Τη νίκη πανηγύρισε και πάλι στο πρωτάθλημα η Άαρχους, μετά και την ήττα που υπέστη από τη Νόρντζελαντ (0-1 εντός), επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Μίντιλαντ. ‘Είναι στην τρίτη θέση και στο -4 από τη δεύτερη Μίντιλαντ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Επικράτησε στα επτά από τα δέκα φετινά εντός της, έχοντας και τρεις ήττες. Για έκτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, η Ράντερς δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, μετά και την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Λίνγκμπι. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, με το στόχο να είναι φυσικά η εξάδα, χωρίς να έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Στο 5-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, αγνοώντας το διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-1).

Ερχόμενη από πολύ σπουδαίο διπλό επί της Μίντιλαντ (0-1), η Άαρχους θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της και να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει κόντρα στη Ράντερς. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άαρχους – Ράντερς: Άσσος (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!