fluminense prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας. Από τις χθεσινές επιλογές μας, πέρασε το Διπλό (2.15) στο Βάσκο ντα Γκάμα – Ιντερνασιονάλ (0-2), καθώς και το Goal/Goal (1.87) στο Γκρέμιο – Σάο Πάολο (1-2).

Σεαρά – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Σεαρά, σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Σάο Πάολο. Με νίκη απόψε εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ωστόσο επικράτησε μια φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (1-3-4). Αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων για τη Φλουμινένσε στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με την Ατλέτικο Μινέιρο. Συνεχίζει με στόχο την είσοδο στην τετράδα, από την οποία απέχει πέντε βαθμούς. Στις 6-4-7 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο πρωτάθλημα.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Σεαρά, η οποία εντός έδρας δεν πείθει τελευταία και αυτά είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε η Φλουμινένσε, έτσι ώστε να δώσει συνέχεια στο αήττητο και στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα. Επιλογή μας είναι το 2 (DNB) σε απόδοση 2.13 από την Bwin.

Σπορτ Ρεσίφε – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Σπορτ Ρεσίφε, κόντρα σε Μποταφόγκο (0-1 εκτός) και Ιντερνασιονάλ (1-2 εκτός). Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, ούσα αυτή τη στιγμή στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οπότε και με νίκη απόψε, θα πετύχει το στόχο αυτό. Στο 7-1-8 ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα. Αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια παραμένει από την πλευρά της η Σπορτ Ρεσίφε, έχοντας μια νίκη επί της Μπραγκαντίνο (2-0 εντός) και μια ισοπαλία με τη Φλαμένγκο (1-1 εντός). Εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ελπίζει ακόμη ωστόσο σε έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει τρεις φορές το διπλό, μετρώντας ακόμη επτά ισοπαλίες και επτά ήττες.

Σε καλή κατάσταση οι δυο ομάδες, η Σπορτ Ρεσίφε ψάχνει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, την ώρα που η Μπραγκαντίνο θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να πάρει το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Περιμένουμε να βρουν δίχτυα, πάμε με το συχνό στα μεταξύ τους 2-3 Goals σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:00 Σεαρά – Φλουμινένσε: 2 (DNB) (2.13 @bwin)

01:00 Σπορτ Ρεσίφε – Μπραγκαντίνο: 2-3 Goals (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!