Gremio prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 15 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας και Μεξικό.

Παλμέιρας – Γκρέμιο Προγνωστικά

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις της Παλμέιρας, μετά και την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αν και αυτή συνδυάστηκε με ήττα 0-2 από τη Ρίβερ Πλέιτ, στη μεταξύ τους ρεβάνς για τα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχεται από δυο σερί νίκες. Ωστόσο, αγωνίζεται συνέχεια σε μικρό χρονικό διάστημα, οπότε και απόψε αναμένεται να κάνει ροτέισον για να πάρουν ανάσες ορισμένοι παίκτες της. Από την πλευρά της, η Γκρέμιο προέρχεται από αήττητο σερί 14 αγώνων στο πρωτάθλημα με εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Φορταλέζα. Η ίδια όμως δεν έχει την ίδια κούραση με τους γηπεδούχους, οπότε και απόψε θα της δώσω το προβάδισμα, με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Νεκάξα – Ατλέτικο Σαν Λουίς Προγνωστικά

Ξεκίνημα με το αριστερό στο φετινό Κλαουσούρα του Μεξικού για τη Νεκάξα, η οποία δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στην πρεμιέρα, από την έδρα της Μαζατλάν (3-2). Παρόλα αυτά, έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ισοφαρίζοντας μάλιστα το ματς παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0. Με ήττα ξεκίνησε την πορεία της και η Ατλέτικο Σαν Λουίς, η οποία από την πλευρά της έφυγε με “σκυμμένο κεφάλι” από την έδρα της Κλαμπ Αμέρικα, χάνοντας το ματς λίγο πριν το φινάλε. Θέλουν να βγάλουν αντίδραση απόψε, οπότε και περιμένω να γίνει ένα “ανοιχτό” ματς, με την επιλογή μου να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Παλμέιρας – Γκρέμιο: 2 (DNB) (2.00 @bwin)

03:30 Νεκάξα – Ατλέτικο Σαν Λουίς: Over 2.5 (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!