prognostiko stoiximatos 14122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 14 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από τα πλέι οφ στη Σουηδία.

Χάλμσταντ – Χέλσινγκμποργκ Προγνωστικά

Προβάδισμα πρόκρισης έχει αποκτήσει η Χάλμσταντ, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Στο εκτός έδρας πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ, μπήκε πολύ δυναμικά και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Κακό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές, καθώς δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες και αυτές ήταν εκτός στόχου, με εξαίρεση το τέρμα που σημειώθηκε. Παίζει τώρα για δυο αποτελέσματα, έτσι ώστε να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία. Ηττήθηκε μια φορά στα έξι τελευταία εντός της (1-4-1). Από την πλευρά της, η Χέλσινγκμποργκ συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα, ωστόσο αδικείται από το 0-1 του πρώτου αγώνα, καθώς δεν ήταν για να χάνει. Τώρα, θέλει μόνο νίκη, οπότε και καλείται να σκοράρει πάση θυσία απόψε. Ωστόσο, πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (1-3-2).

Προβάδισμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης έχει αποκτήσει η Χάλμσταντ, ωστόσο και οι δυο πλευρές απογοήτευσαν με την εικόνα τους, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες. Αντίστοιχο παιχνίδι περιμένουμε και τώρα, με την επιλογή μας να είναι το No Goal και Under 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Χάλμσταντ – Χέλσινγκμποργκ: No Goal και Under 2.5 (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!