Superettan prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 14 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Έργκριτε – Μπράγκε Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Έργκριτε, καθώς μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Γκάις (1-0 εντός), ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Νόρμπι. Δυο νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες στα εντός της, έχοντας επικρατήσει στα δυο πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της. Μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, η Μπράγκε πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-2 της Γιόνσεπινγκ. Δυο νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί μια φορά στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Τη νίκη με την οποία θα πάρουν βαθμολογική ανάσα, στη μάχη που δίνουν για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις, θέλουν σήμερα και οι δυο ομάδες. Αμφότερες έχουν τον τρόπο να σκοράρουν, κάτι που επιβεβαιώνεται και στα μεταξύ τους, οπότε και επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Σούντσβαλ – Βάρναμο Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Σούντσβαλ, μετρώντας κατά σειρά από δυο ήττες και ισοπαλίες, μετά και το βαθμό που απέσπασε στην έδρα της Φάλκενμπεργκ (1-1). Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία της, μετά και από εκείνη με τη Μπράγκε (3-3 εντός). Αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (2-1-0). Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Βάρναμο παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αναμετρήσεις, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός έδρας 1-1 με την Εσκιλστούνα.  Έφτασε τους 30 βαθμούς και μοιράζεται την κορυφή της κατηγορίας με τη Νόρμπι. Πήρε το διπλό στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Σούντσβαλ και αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Βάρναμο, έτσι ώστε να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα μπορεί, για να διατηρηθεί στην κορυφή. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Έργκριτε – Μπράγκε: Goal/Goal (1.72 @bwin)

16:00 Σούντσβαλ – Βάρναμο: 2 (DNB) (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!