Ilves prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 14 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Σεϊναγιόεν – Ίλβες Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σεϊναγιόεν, καθώςς μετά το διπλό που πήρε στην έδρα της Χόνκα (0-1), δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κουόπιο, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο, βστο δεύτερο ανέβασε στροφές, όμως παρά την πίεση δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι, χάνοντας ακόμη και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Χωρίς νίκη σε τέσσερα εντός, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Ίλβες υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της Λάχτι (3-1).  Ήταν καλύτερη και πήρε σαφές προβάδισμα, ωστόσο επαναπάφθηκε σε αυτό, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ανατροπή στην πορεία. Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα σε τρία εκτός.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και οι δυο πλευρές, μετά και τις ήττες που γνώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική. Ένα παραπάνω για τη Σεϊναγιόεν, που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στην έδρα της, όμως η Ίλβες έχει το γκολ και θα της βάλει δύσκολα. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Κουόπιο – Ίντερ Τούρκου Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κουόπιο, μετά από τις δυο διαδοχικές ήττες από Κουόπιο (3-2 εκτός) και Χάκα (1-2 εντός), επικρατώντας αυτή τη φορά της Σεϊναγιόεν (0-1 εκτός). Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ευτύχησε να προηγηθεί, και παρά την αρκετή πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο μέρος κατάφερε να βγάλει εις πέρας την αποστολή της. Από μια νίκη, ισοπαλία και ήττα σε τρία εντός. Την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ίντερ Τούρκου, μετά και το εντός 3-0 επί της Μάριεχαμν, όπου ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το πιο δίκαιο. Πήρε το διπλό στις δυο από τις τρεις φετινές της εξόδους, έχοντας παράλληλα και μια ήττα.

Μπορεί να προέρχεται από νίκη, ωστόσο η Κουόπιο δεν ικανοποιεί πλήρως με τις εμφανίσεις της, οπότε και το έργο της κόντρα στην εξαιρετική Ίντερ Τούρκου δεν αναμένεται καθόλου εύκολο. Από πέντε σερί νίκες οι φιλοξενούμενοι, οπότε και τους δίνουμε σήμερα το προβάδισμα, με το 2 (DNB) σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Σεϊναγιόεν – Ίλβες: Goal/Goal (1.90 @bwin)

18:30 Κουόπιο – Ίντερ Τούρκου: 2 (DNB) (2.30 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!