prognostiko stoiximatos 143042022

Δεν μας ήθελε χθες η επιλογή που κάναμε με το Goal/Goal (2.20) ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕ Λεμεσού, στη μεταξυ τους ρεβάνς για το κύπελλο Κύπρου, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα και με το “τριφύλλι” να προκρίνεται στην επόμενη φάση. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι από την εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Σίλκεμποργκ – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σίλκεμποργκ, μετά από τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, επικρατώντας με 3-0 της Μπρόντμπι. Πήρε προβάδισμα λίγο μετά το μισάωρο, ενώ από τη στιγμή που απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα, το έργο της έγινε ακόμη πιο εύκολο, βρίσκοντας ακόμη δυο φορές δίχτυα στην πορεία. Παρόλα αυτά, διατηρείται στην τελευταία θέση των πλέι οφ, έχοντας ηττηθεί στα δυο από τα τρία τελευταία εντός της.

Ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων “τρέχει” στο πρωτάθλημα η Κοπεγχάγη, στο οποίο και μετράει εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επί της Μίντιλαντ. Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, γλιτώνοντας τα χειρότερα στο φινάλε. Μόνη πρώτη και στο +9 από τους διώκτες της, ενώ είναι αττητη στα οκτώ τελευταία εκτός της (6-2-0).

Ανεβασμένη η Σίλκεμποργκ, ερχόμενη από μια πειστική εμφάνιση κόντρα στη Μπρόντμπι. Ωστόσο, το έργο της κόντρα σε μια Κοπεγχάγη που οδεύει ολοταχώς για τον τίτλο, αναμένεται αρκετά δύσκολο. Ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και στην παράδοση που έχουν κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο (7-3-0). Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Σίλκεμποργκ – Κοπεγχάγη: Διπλό (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!