prognostiko stoiximatos 14032022

Την καλημέρα μου! Απόλυτη δικαίωση για τις χθεσινές επιλογές της στήλης, από το πρωτάθλημα της Δανίας. Η Βίμποργκ έκανε το καθήκον της και βγήκε ο Άσσος (1.75) στο παιχνίδι με τη Βέιλε (2-0), ενώ πέρασε και η επιλογή του Goal/Goal (1.78) στο παιχνίδι της Μπρόντμπι με αντίπαλο την Άαρχους (1-1). Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από την ιταλική Σέριε Α.

Λάτσιο – Βενέτζια Προγνωστικά

Επιστροφή στς νίκες για τη Λάτσιο, καθώς μετά από τέσσερα παιχνίδια με δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει το διπλό στην έδρα της Κάλιαρι (0-3 εκτός). Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και πήρε σαφές προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της, στο δεύτερο μέρος. Σε περίπτωση νίκης και απόψε, θα προσπεράσει τις Αταλάντα και Ρόμα στην πέμπτη θέση. Μια ήττα στα εννέα τελευταία εντός της (3-5-1).

Από δυο σερί ήττες προέρχεται από την πλευρά της η Βενέτσια, κόντρα σε Βερόνα (3-1 εκτός) και Σασουόλο (1-4 εντός). Κόντρα στην τελευταία, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πριν το μισάωρο, και παρότι μείωσε προσωρινά, δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, με την εμφάνιση της να είναι κατώτερη του μετρίου. Παραμένει έτσι χαμηλά και εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (1-0-3).

Την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες έχει απόψε η Λάτσιο, η οποία είναι σαφώς το φαβορί, καθώς διαθέτει ένα πιο ποιοτικό σύνολο από τη Βενέτσια. Η φιλοξενούμενη δε λέει να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις επιτυχίες, παρότι είναι ανταγωνιστική. Επιλογή μας, αποτελεί το συνδυαστικό Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Λάτσιο – Βενέτζια: Άσσος και Over 2.5 (1.82 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!