Internacional prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 14 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας. Από τις χθεσινές επιλογές μας, πέρασε το 2-3 Goals (2.05) στο Ατλέτικο Μινέιρο – Μπαΐα (1-1), όχι όμως και το Goal/Goal (2.15) στο Σάντος – Κοριτίμπα (2-0).

Βάσκο ντα Γκάμα – Ιντερνασιονάλ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Βάσκο ντα Γκάμα, σε ένα σερί όπου και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός έδρας 3-0 από τη Μπαΐα. Υστερεί σε ισοβαθμία με τη Μπαΐα και βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Εντός έδρας έχει μετράει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, έχοντας ηττηθεί μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς της (3-2-1). Μετά από δώδεκα αναμετρήσεις και με απολογισμό εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Ιντερνασιονάλ υπέστη και πάλι την ήττα, κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε (1-2 εντός). τις επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (3-3-0).

Από τη μια, η Βάσκο ντα Γκάμα ψάχνει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Από την άλλη, η Ιντερνασιονάλ για να παραμείνει μόνη πρώτη, λίγο πριν το φινάλε της σεζόν. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, με τη Βάσκο να παραπαίει. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Γκρέμιο – Σάο Πάολο Προγνωστικά

Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, η Γκρέμιο πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-5 στην έδρα της Μποταφόγκο. Βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας ακόμη ελπίδες για να μπει στην τετράδα, ενώ με νίκη απόψε “πιάνει” τη Σάο Πάολο στη βαθμολογία. Στο 9-6-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, χωρίς να έχει κερδίσει στα τρία τελευταία εξ αυτών (0-2-1). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά παιχνίδια πρωταθλήματος η Σάο Πάολο, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μετά και το εντός 1-1 με τη Σεαρά. Στο 7-5-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας πανηγυρίσει ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Ανεβασμένη η Γκρέμιο μετά και την εντυπωσιακή επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, την ώρα που η Σάο Πάολο καλείται να βγάλει αντίδραση, με σκοπό να παραμείνει εντός τετράδος. Επιλογή μας είναι το  Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Βάσκο ντα Γκάμα – Ιντερνασιονάλ: Διπλό (2.15 @bwin)

01:30 Γκρέμιο – Σάο Πάολο: Goal/Goal (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!