prognostiko stoiximatos 14022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας Προγνωστικά

Αήττητος εδώ και 16 αναμετρήσεις ο ΑΠΟΕΛ, με δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το διπλό που πανηγύρισε με 1-3 στην έδρα της ΠΑΕΕΚ. Καλύτερος σε συνολική παρουσία, δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, εκμεταλλευόμενος και τις πολλές απουσίες της αντιπάλου. Σε περίπτωση νίκης, θα προσπεράσει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, καθώς υπερτερεί σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία. Εντός έδρας “τρέχει” αήττητο σερί δέκα αγώνων (7-3-0).

Παράλληλα, και η ΑΕΚ Λάρνακας έρχεται από αήττητο σερί επτά αγώνων, μετρώντας μια νίκη και έξι ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ λίγο έλειψε να χάσει το ματς στο φινάλε, στη μοναδική φάση που απειλήθηκε. Αυτή ήταν και η έκτη διαδοχική της ισοπαλία. Παρέμεινε αήττητη στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (2-4-0).

Σε απίστευτη κατάσταση ο ΑΠΟΕΛ, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Ψάχνει ακόμη μια απόψε, έτσι ώστε να “πιάσει” στη δεύτερη θέση την ΑΕΚ Λάρνακας και να βάλει τέλος στο σερί των εννέα αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στην αποψινή του αντίπαλο. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.30 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:15 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας: Άσσος (2.30 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!