prognostiko stoiximatos 13122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική στην Α Ρωσίας.

Σότσι – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σότσι, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 1-1 από την Κράσνονταρ. Πήρε προβάδισμα κόντρα στη ροή του ματς, όμως στην πορεία δέχθηκε ανατροπή, χωρίς να αλλάξει κάτι παρά τις όποιες προσπάθειες είχε. Πέντε νίκες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα εξ αυτών. Είναι ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται τέρματα με την ίδια ευκολία, με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται στα οκτώ τελευταία της.

Αήττητη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Σπαρτάκ Μόσχας, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό επί της Λέγκια Βαρσοβίας, στο Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε σχετικά νωρίς το προβάδισμα και παρά την πίεση που δέχθηκε, κράτησε μέχρι τέλους, με τον πορτιέτο της να αποκρούει και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Στο πρωτάθλημα είναι χαμηλά και θέλει να μαζέψει τη διαφορά, ενώ εκτός έδρας μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Σπαρτάκ, η οποία θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί. Ωστόσο, τα συνεχόμενα παιχνίδια της έφεραν κούραση και αυτό είναι που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η Σότσι. Επιλογή μας, το συνδυαστικό Goal/Goal και Under 5.5 σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Σότσι – Σπαρτάκ Μόσχας: Goal/Goal και Under 5.5 (1.93 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!