prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 13 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Αμέρικα Μινέιρο – Γκρέμιο Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Αμέρικα Μινέιρο, η οποία κατάφερε να “αποδράσει” με το διπλό (2-3) από την έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Σε γενικές γραμμές καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αγωνιζόμενη και με παίκτη περισσότερο, πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, όμως απέφυγε τα χειρότερα στα τελευταία λεπτά. Παρέμεινε αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα εντός της, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στις νίκες επέστρεψε ωστόσο και η Γκρέμιο, που από την πλευρά της επικράτησε με 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φλουμινένσε. Είχε την επιθετική πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο, παρότι ήταν αρκετά άστοχη, σε μια από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το ματς. Γνώρισε την ήττα και στις έξι τελευταίες εξόδους της, στις τέσσερις εκ των οποίων δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Με μοναδικό στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί απόψε η Γκρέμιο, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Ποντάρει πολλά στην παράδοση που τη θέλει να μη χάνει ποτέ από την Αμέρικα Μινέιρο, όμως πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Εμείς τη στηρίζουμε και επιλογή μας αποτελεί το Χ2 σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Κορίνθιανς – Κουιάμπα Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Κορίνθιανς, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, όσες φορές βγήκε μπροστά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλό της, ενώ δεν τα έβγαλε εις πέρας ούτε αμυντικά. Αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της, έχοντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, επικρατώντας στα πέντε πιο πρόσφατα εξ αυτών. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Κουιάμπα υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεαρά (1-0). Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, καθώς περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε την αντίπαλό της. Χωρίς διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της, μετρώντας κατά σειρά τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Με βασικό της όπλο την εξαιρετική εντός έδρας παρουσία της, θα παραταχθεί η Κορίνθιανς, έτσι ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες και να μείνει σε επαφή με την τετράδα. Είναι το φαβορί για τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που η Κουιάμπα δεν ικανοποιεί με τις τελευταίες εμφανίσεις της.  Επιλογή μας, το Άσσος και Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:30 Αμέρικα Μινέιρο – Γκρέμιο: Goal/Goal (1.70 @bwin)

02:00 Κορίνθιανς – Κουιάμπα: Άσσος και Over 1.5 (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!