AIK prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας.

Έλφσμποργκ – Χάκεν Προγνωστικά

Από ένα αήττητη σερί εννέα αγώνων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ, στο οποίο και μετράει επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Κάλμαρ, με 0-3. Μπορεί να μην ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια από την αντίπαλό της. Έμεινε αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Μετά τις δυο ήττες από Ντέγκερφορς (3-0 εκτός) και ΑΪΚ (2-1 εκτός), η Χάκεν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-2 της Γκέτεμποργκ. Είχε ευκαιρίες, ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, οπότε και το τελικό αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο. Ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Έλφσμποργκ, έρχεται από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και με πιθανή νίκη απόψε θα περάσει στην τρίτη θέση. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Χάκεν που δεν δείχνει σταθερότητα, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Μιάλμπι – ΑΪΚ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μιάλμπι, μετά από έντεκα παιχνίδια και με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Ντέγκερφορς. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός της, έχοντας ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα, στα οποία ούτε σκόραρε. Αήττητη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η ΑΪΚ, μετρώντας επτά νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-0 επί της Έρεμπρο. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, πήρε σαφές προβάδισμα και δεν απειλήθηκε, στο δεύτερο έδωσε χώρους, χωρίς ωστόσο να το “πληρώσει”. Αυτή ήταν και η πέμπτη διαδοχική της νίκη.

Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κατάταξη έχει απόψε η ΑΪΚ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Είναι το φαβορί κόντρα σε μια Μιάλμπι που δεν εμπνέει εμπιστοσύνης, παρότι έρχεται από νίκη. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Έλφσμποργκ – Χάκεν: Άσσος (2.05 @bwin)

20:00 Μιάλμπι – ΑΪΚ: Διπλό (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!