prognostiko stoiximatos 13042022

Επιστροφή για τη στήλη μετά και το χθεσινό ρεπό. Σε μια ακόμη ημέρα όπου τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Champions League, κάνουμε τη διαφορά και ασχολούμαστε με το παιχνίδι για το κύπελλο Κύπρου, ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΕ Λεμεσού, για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα.

Ομόνοια – ΑΕ Λεμεσού Προγνωστικά

Μετά από τέσσερα παιχνίδι, με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, η Ομόνοια υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνισή της, φάνηκε ότι το μυαλό της ήταν αλλού, με αποτέλεσμα να μείνει με άδεια χέρια. Στρέφει την προσοχή της τώρα αποκλειστικά στο κύπελλο, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό της στόχο, καθώς μόνο με κατάκτηση του θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη.

Από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων προέρχεται η ΑΕ Λεμεσού, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-0 επί του Εθνικού Άχνας. Μπήκε πολύ δυναμικά και με δυο γρήγορα τέρματα πήρε από νωρίς σαφές προβάδισμα, στην πορεία έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Ξεκάθαρος στόχος της το κύπελλο, με πιθανή κατάκτηση θα πάρει το εισιτήριο για έξοδο στην Ευρώπη, μετά και την αποτυχία να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μοναδικό κίνητρο και για τις δυο ομάδες το κύπελλο, σε περίπτωση που μείνουν εκτός θα αποτύχουν στη σεζόν, οπότε και θέλουν την πρόκριση απόψε. Προβληματίζει αμυντικά η Ομόνοια, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ΑΕΛ για να βρει δίχτυα και να ανοίξει το παιχνίδι. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ομόνοια – ΑΕ Λεμεσού: Goal/Goal (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!