Dinamo - Spartak prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 13 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ρωσίας.

Ζενίτ – Ακμάτ Γκρόζνι Προγνωστικά

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Ζενίτ, μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ρούμπιν Καζάν (2-1). Παραμένει μόνη πρώτη με 42 βαθμούς, όμως είδε τη δεύτερη ΤΣΣΚΑ να μειώσει στους δυο τη μεταξύ τους διαφορά. Πανηγύρισε τη νίκη στα εννέα από τα έντεκα φετινά εντός της, στο πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Ακμάτ Γκρόζνι, σε ένα σερί όπου και έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μετά και το εκτός 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς, απέχοντας οκτώ από τα μπαράζ. Μόλις ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-4).

Μετά από δυο αρνητικά αποτελέσματα, η Ζενίτ θέλει απεγνωσμένα να αντιδράσει και να πανηγυρίσει ξανά τη νίκη, έτσι ώστε να μην πέσει από την κορυφή. Έχει την ευκαιρία να το κάνει απόψε, κόντρα σε μια Ακμάτ Γκρόζνι που είναι στα χειρότερά της. Επιλογή μας, το Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Ντιναμό Μόσχας – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Ντιναμό Μόσχας, κόντρα σε Ακμάτ Γκρόζνι (1-2 εκτός) και Ταμπόφ (2-0 εντός). Μετράει έτσι 36 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση, το -2 από την τετράδα. Στις οκτώ νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει στα έξι πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες για τη Σπαρτάκ Μόσχας, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, συντρίβοντας την Κράσνονταρ με 6-1, την περασμένη εβδομάδα. Έφτασε τους 38 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -2 από τη δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στο -4 από την πρωτοπόρο Ζενίτ. Στις πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ανεβασμένες και οι δυο ομάδες, με τη Ντιναμό να έρχεται από δυο σερί νίκες και τη Σπαρτάκ από μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Κράσνονταρ. Πρόκειται για ντέρμπι, αμφότερες θέλουν κάτι το θετικό για να μείνουν ψηλά και να ανέβουν ψυχολογικά, οπότε και περιμένουμε να βρουν δίχτυα, με την επιλογή μας να είναι το 2-3 Goals σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:30 Ζενίτ – Ακμάτ Γκρόζνι: Άσσος και Over 2.5 (1.95 @bwin)

18:00 Ντιναμό Μόσχας – Σπαρτάκ Μόσχας: 2-3 Goals (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!