prognostika stoiximatos 13032022

Μας τα χάλασαν χθες ο Άρης Λεμεσού και η Πάφος στο μεταξύ τους, το οποίο και επιλέξαμε να λήξει χωρίς νικητή. Αν’ αυτού, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, πριν δεχθούν απλά τη μείωση στα τελευταία λεπτά. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από το πρωτάθλημα της Δανίας.

Βίμποργκ – Βέιλε Προγνωστικά

Από δυο διαδοχικές ήττες προέρχεται η Βίμποργκ, κόντρα σε Κοπεγχάγη (0-2 εντός) και Μίντιλαντ (3-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς, πριν μειώσει απλά για το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Είναι στο -6 από τα πλέι οφ και με δυο παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε, έχει κάποιες ελπίδες για να μπει στην εξάδα. Χωρίς νίκη στα επτά τελευταία εντός της (0-4-3).

Αντιθέτως, η Βέιλε είναι αήττητη στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ερχόμενη από το εκτός 0-0 με την Άαρχους, πριν από μια εβδομάδα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο ματς και απείλησε ελάχιστα την αντίπαλό της. Σταθερά στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, θέλει να πάει στα πλέι άουτ με όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε. Πήρε ένα βαθμό σε δέκα συνολικά εξόδους (0-1-9).

Το τελευταίο της χαρτί για πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ, παίζει σήμερα η Βίμποργκ, αν και γνωρίζει ότι δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι της η είσοδος στην εξάδα. Είναι το φαβορί στο παιχνίδι, με τη Βέιλε να απογοητεύει μακριά από την έδρα της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Μπρόντμπι – Άαρχους Προγνωστικά

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Μπρόντμπι, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Στο τελευταίο της ματς, έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σοντερίσκε, επικρατώντας με 0-1. Μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή της, έχοντας περισσότερο παθητικό ρόλο, ωστόσο “χτύπησε” στα τελευταία λετά και κόντρα στη ροή. Κάπως έτσι, έφτασε και στο -3 από την κορυφή. Παρέμεινε αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της στη διοργάνωση (7-1-0), έχοντας επικρατήσει στα έξι πιο πρόσφατα εξ αυτών.

Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Άαρχους έρχεται από δυο σερί ήττες, κόντρα σε Βέιλε (3-2 εκτός) και Νόρντζελαντ (2-3 εντός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ και να είχε ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα, ωστόσο τα αμυντικά της λάθη δεν της επέτρεψαν να αποσπάσει κάτι το θετικό από την αναμέτρηση. Είναι στο -5 από τα πλέι οφ και με αυτή την εικόνα της, δύσκολα θα βρεθεί σε αυτά. Πανηγύρισε ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (1-2-3).

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπρόντμπι, έρχεται από σερί νικών και απόψε έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Δικαίως έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι αυτό, όμως η Άαρχους έχει τον τρόπο να σκοράρει, κάτι που περιμένουμε να κάνει και πάλι. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Βίμποργκ – Βέιλε: Άσσος (1.75 @bwin)

17:00 Μπρόντμπι – Άαρχους: Goal/Goal (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!