Santos prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 13 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας. Από τις χθεσινές επιλογές μας, πέρασε το Διπλό (1.90) στο Μπογιάκα Τσίκο – Αμέρικα ντε Κάλι (1-2).

Ατλέτικο Μινέιρο – Μπαΐα Προγνωστικά

Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Ατλέτικο Μινέιρο, μετρώντας μια ήττα από τη Γκοϊάς (1-0 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Φλουμινένσε (0-0 εκτός). Κάπως έτσι, βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, ούσα στο -5 από την κορυφή, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία εντός της (5-1-0). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Μπαΐα, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 3-3 με τη Γκοϊάς. Βρίσκεται στην 16η θέση, μαζί με τη Βάσκο ντα Γκάμα, κόντρα στην οποία υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων, οπότε και βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Χωρίς διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-5).

Ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου θέλει να παραμείνει η Ατλέτικο Μινέιρο, που παίζει για ένα αποτέλεσμα απόψε, την ώρα που και η Μπαΐα ψάχνει ωστόσο το τρίποντο που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Περιμένουμε τέρματα, οπότε και θα πάμε με το 2-3 Goals σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Σάντος – Κοριτίμπα Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Σάντος, σερί στο οποίο και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Είναι στη 10η θέση, με το στόχο της να είναι η εξασφάλιση μιας θέσης σε εκτός συνόρων διοργάνωση. Ηττήθηκε μια φορά στα επτά πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (4-2-1). Μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες, η Κοριτίμπα υπέστη και πάλι την ήττα, με 3-1 από τη Φορταλέζα. Είναι προτελευταία, με 28 βαθμούς, στο -9 από την παραμονή και με ματς λιγότερο. Πανηγύρισε ένα διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-5).

Τη νίκη για τους δικούς τους λόγους αναζητούν απόψε και οι δυο ομάδες. Από τη μια η Σάντος για να έρθει πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας εκτός συνόρων διοργάνωσης και από την άλλη η Κοριτίμπα για να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια της έχουν απομείνει για παραμονή. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.16.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Ατλέτικο Μινέιρο – Μπαΐα: 2-3 Goals (2.05 @bwin)

00:00 Σάντος – Κοριτίμπα: Goal/Goal (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!