prognostiko stoixmatos 12122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 12 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την 18η αγωνιστική στην Α Ρωσίας.

Ακμάτ Γκρόζνι – Κίμκι Προγνωστικά

Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, η Ακμάτ Γκρόζνι υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας. Βρέθηκε πίσω από νωρίς, ωστόσο από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε την πρωτοβουλία και παρότι ισοφάρισε, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Στα τελευταία λεπτά, μια άστοχη έξοδος του τερματοφύλακας της, την άφησε με άδεια χέρια. Ποντάρει πολλά στην έδρα της, εκεί όπου επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Κίμκι, μετρώντας από τρεις ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εντός 1-2 επί της Άρσεναλ Τούλα. Για ακόμη μια φορά ήταν κατώτερη των προσδοκιών και παρότι προηγήθηκε κόντρα στη ροή, εν τέλει δέχθηκε την ολική ανατροπή στο φινάλε. Χωρίς διπλό στις επτά τελευταίες εξόδους της, στις οποίες και μετράει χαρακτηριστικά δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Με βασικό της όπλο την πολύ καλή παρουσία που έχει στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, θα παραταχθεί η Ακμάτ Γκρόζνι, έτσι ώστε να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα σε μια Κίμκι που δε λέει να σηκώσει κεφάλι και να “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:30 Ακμάτ Γκρόζνι – Κίμκι: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!