prognostika afrikis 121021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 12 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Πασκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Αφρικής.

Ναμίμπια – Σενεγάλη Προγνωστικά

Από την πρώτη της ήττα στον όμιλο των προκριματικών προέρχεται η Ναμίμπια, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σενεγάλης, από την οποία και ηττήθηκε με 4-1. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς η ομάδα του Αλιού Σισέ ήταν με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ με εξαίρεση το τέρμα που δέχθηκε, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Κάπως έτσι, η Σενεγάλη έκανε το 3×3 και είναι μόνη πρώτη, αφήνοντας στο -5 τη Ναμίμπια, η οποία καλείται τώρα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Την ευκαιρία να τελειώσει από τώρα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση έχει σήμερα η Σενεγάλη. Είναι λογικό φαβορί κόντρα στη Ναμίμπια, καθώς διαθέτει και πιο ποιοτικό υλικό, κάτι που απέδειξε και στο μεταξύ τους ματς του Σαββάτου. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.91 από την Bwin.

Κονγκό – Τόγκο Προγνωστικά

Πάμε και στη δεύτερη αναμέτρηση που έχουμε ξεχωρίσε, ανάμεσα σε Κονγκό και Τόγκο. Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη το Κονγκό, σε αυτά τα προκριματικά, έχοντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Τόγκο, πήρε προβάδισμα με το αυτογκόλ που σημείωσε ο παίκτης του Ιωνικού, Ρομαό, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο 56′, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Αυτός ο βαθμός ήταν και ο πρώτος που πανηγύρισε το Τόγκο, μετά τις ήττες που είχαν προηγηθεί από Σενεγάλη (2-0 εκτός) και Ναμίμπια (0-1 εντός), οπότε και παραμένει στην τελευταία θέση. Ουσιαστικά έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται από νωρίς οι δυο ομάδες, σε ότι αφορά το κομμάτι της πρόκρισης, από τη στιγμή που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη στα προκριματικά. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς μεταξύ τους, οπότε και επιλογή μας είναι το X Ημίχρονο σε απόδοση 1.78.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ναμίμπια – Σενεγάλη: Over 2.5 (1.91 @bwin)

19:00 Κονγκό – Τόγκο: X Ημίχρονο (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!