CSKA Moscow prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Άρσεναλ Τούλα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Άρσεναλ Τούλα, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από την Ακμάτ Γκρόζνι. Είχε ευκαιρίες, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, για να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω. Πλέον, στον πάγκο της είναι ο Μαυροβούνιος Μίοντραγκ Μπόζοβιτς. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς μετά τις δυο νίκες επί των Ροστόφ (1-3 εκτός) και Ακμάτ Γκρόζνι (2-0 εντός), ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ζενίτ. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα απειλητική, ωστόσο έκανε δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου της, πριν δεχθεί γκολ λίγο πριν το φινάλε. Μετράει εννέα βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις, με το ξεκίνημα της να μην είναι και το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχει σήμερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κόντρα σε μια Άρσεναλ Τούλα που απογοητεύει με την παρουσία της, αν και έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Σότσι – Ούφα Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σότσι, μετά και την απρόσμενη ήττα που υπέστη από την Κρίλια Σοβέτοφ (1-0 εκτός). Φιλοξενήθηκε από τη Σπαρτάκ Μόσχας, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό, επικρατώντας με 1-2. Βρέθηκε πίσω σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όμως στην πορεία ανέβασε στροφές και έκανε την ανατροπή, επικρατώντας στις λεπτομέρειες. Τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, είναι στην 4η θέση της κατάταξης. Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Ούφα υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κρίλια Σοβέτοφ (1-2). Κατώτερη των προσδοκιών στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και βρέθηκε δίκαια με την πλάτη στον τοίχο, στο δεύτερο ανέβασε στροφές, όμως κατάφερε απλά να μειώσει στο τελικό αποτέλεσμα. Παραμένιε έτσι χαμηλά στην κατάταξη, με μόλις πέντε βαθμούς.

Με βασικό της όπλο την έδρα της, όπου έχει κάνει το 2×2 φέτος, θα παραταχθεί η Σότσι, έτσι ώστε να πάρει το τρίποντο και να μείνει στις πρώτες θέσεις. Είναι πιο πειστική από την Ούφα, οπότε και τη στηρίζουμε, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.72.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

14:00 Άρσεναλ Τούλα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Διπλό (1.78 @bwin)

16:30 Σότσι – Ούφα: Άσσος (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!