Partizan prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 12 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το Europa Conference League.

Ζίλινα – Τομπόλ Προγνωστικά

Από αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων προέρχεται η Ζίλινα, στο οποίο και μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 3-1 επί της Ποχρόνιε, για το πρωτάθλημα Σλοβακίας. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, κάνοντας έτσι το 3×3. Μετρώντας ήδη δυο προκρίσεις στη διοργάνωση, καλείται τώρα να υπερασπιστεί το υπέρ της 0-1, με το οποίο “απέδρασε” από το Καζακστάν, την περασμένη εβδομάδα.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Τομπόλ, μετά από δυο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας την περασμένη Κυριακή της Ταράζ (2-1 εντός), για το κύπελλο του Καζακστάν. Μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοση της και να βρέθηκε πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έβγαλε και έφτασε στην ανατροπή. Στην Ευρώπη, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη Χάιντουκ στον προηγούμενο γύρο. Τώρα όμως έχει αρκετά δύσκολη αποστολή, καθώς καλείται να πάρει νίκη με πάνω από δυο τέρματα διαφορά, για να πάρει και την πρόκριση.

Έχοντας προβάδισμα για την πρόκριση, μετά και το 0-1 στο πρώτο παιχνίδι, η Ζίλινα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με την ψυχολογία της να είναι στα ύψη ενόψει και της αποψινής ρεβάνς. Είναι το φαβορί, από τη στιγμή που παίζει και εντός, οπότε και επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.73 από την Bwin.

Παρτιζάν – Σότσι Προγνωστικά

Πολύ δυναμικό το ξεκίνημα της Παρτιζάν στη σεζόν, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, ερχόμενη από το εκτός 1-4 επί της Νόβι Πάζαρ, για το πρωτάθλημα Σερβίας, όπου ήταν και με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Έκανε έτσι το 4×4 στη διοργάνωση. Σταθερή η ετήσια παρουσία που έχει στην Ευρώπη, καλείται απόψε να πάρει τη νίκη, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα, για να βρεθεί στα πλέι οφ.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται από την πλευρά της, η Σότσι, μετά και το εντός έδρας 2-0 επί της Ουράλ, για το πρωτάθλημα Ρωσίας. Υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο οι αξιόλογες ήταν ελάχιστες, με τη Σότσι να αποδεικνύεται πιο εύστοχη. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά της ιστορίας που συμμετέχει σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, παίρνοντας παράλληλα και εμπειρίες. Δύσκολο το έργο που έχει να αντιμετωπίσει απόψε.

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει και οι δυο πλευρές, μετά και το μεταξύ τους 1-1, στη Ρωσία. Πιο έμπειρη στην Ευρώπη η Παρτιζάν, παίζει στην έδρα της, οπότε και έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:45 Ζίλινα – Τομπόλ: Άσσος (1.72 @bwin)

22:00 Παρτιζάν – Σότσι: Άσσος (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!