Sligo Rovers prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 12 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Λόνγκφορντ – Σεντ Πάτρικς Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και 13 αναμετρήσεις η Λόνγκφορντ, σερί στο οποίο και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, ερχόμενη από το εντός 0-1 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς. Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μποέμιανς (0-2 εντός), Σλίγκο Ρόβερς (2-0 εκτός) και Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ (4-1 εκτός). Βρίσκεται έτσι στην τελευταία θέση με επτά βαθμούς. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία εντός (0-2-4), στα πέντε εκ των οποίων δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει. Μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, η Σεντ Πάτρικς υπέστη και πάλι την ήττα., καθώς δεν τα κατάφερε στο εντός έδρας ματς με τη Ντάνταλκ (0-2). Απομακρύνθηκε περισσότερο έτσι από την πρώτη θέση, με την ίδια να είναι τρίτη με 25 βαθμούς και στο -6 από την κορυφή και τη Σλίγκο Ρόβερς. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στα εκτός της, έχοντας σκοράρει σε όλα.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Λόνγκφορντ, παρότι έδειξε κάποια θετικά στοιχεία την περασμένη εβδομάδα, έχει απέναντί της μια Σεντ Πάτρικς που δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής, ενώ σκόραρε σε όλα τα εκτός της. Επιλογή μας, το Over 1.5 Φιλοξενούμενου σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Σλίγκο Ρόβερς – Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σλίγκο Ρόβερς, επικρατώντας κατά σειρά των Ντάνταλκ (0-1 εκτός), Γουότερφορντ (3-0 εντός στα χαρτιά), Λόνγκφορντ (2-0 εντός), Σάμροκ Ρόβερς (0-1 εκτός) και Φιν Χαρπς (1-2 εκτός).  Έφτασε τους 31 βαθμούς και είναι στην κορυφή της κατάταξης, μαζί με τη Σάμροκ Ρόβερς, έχοντας ωστόσο και ματς λιγότερο. Από τρεις νίκες και ισοπαλίες, αλλά και μια ήττα στα εντός της. Τέλος έλαβε το αήττητο σερί των έξι αγώνων για τη Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, που μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά από τη Ντέρι Σίτι (1-2 εντός). Πρώτη απώλεια μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες που πανηγύρισε, οπότε και είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης και στο -9 από την αποψινή της αντίπαλο. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες σε έξι φετινές εξόδους.

Πιο πειστική η πορεία της Σάμροκ Ρόβερς μέχρι τώρα και από τη στιγμή που επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχουμε έναν παραπάνω λόγο να την εμπιστευτούμε. Στα υπέρ της και το αήττητο σερί που έχει φτιάξει κόντρα στη Φιν Χαρπς. Περιμένουμε γκολ, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.01.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Λόνγκφορντ – Σεντ Πάτρικς: Over 1.5 Φιλοξενούμενου (1.85 @bwin)

21:45 Σλίγκο Ρόβερς – Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ: Άσσος (2.04 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!