CSKA Moscow prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 12 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Α’ Ρωσίας.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρότορ Βόλγκογκραντ Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από δυο σερί ήττες κόντρα σε Άρσεναλ Τούλα (2-1 εκτός) και Ζενίτ (2-3 εντός), ερχόμενη από το εκτός 1-2 επί της Ταμπόφ, σε ένα ματς που κρίθηκε από τρία πέναλτι. Στις έξι νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Μεσοβδόμαδα, πήρε τη νίκη στην έδρα της Άρσεναλ Τούλα, με 1-2, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ρότορ Βόλγκογκραντ, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εντός 0-2 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Βρίσκεται εντός μπαράζ, στο -12 από την απευθείας παραμονής και στο +1 από τις δυο τελευταίες θέσεις. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Με τη μέχρι τώρα εικόνα και πορεία που έχουν οι δυο ομάδες, δεν τίθεται θέμα συζήτησης ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το φαβορί για να πάρει και τη νίκη, αν και δεν ικανοποιεί. Από την άλλη, η Ρότορ παίζει ανοιχτά, όμως σκοράρει με το στανιό. Επιλογή μας το 1 Ημίχρονο/1 Τελικό σε απόδοση 1.87 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρότορ Βόλγκογκραντ: 1 Ημίχρονο/1 Τελικό (1.78 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!