prognostiko stoiximatos 12032022

Δεν κύλησε όπως θα θέλαμε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, καθώς η Νόρντζελαντ δεν κατάφερε να επικρατήσει της Σοντερίσκε, με την οποία έμεινε στο 1-1. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Άρης Λεμεσού – Πάφος Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αναμετρήσεις ο Άρης Λεμεσού, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, την περασμένη εβδομάδα. Ακίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο τα έπαιξε όλα για όλα καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει και δικαιώθηκε στα τελευταία λεπτά. Στο -1 από την τετράδα, ενώ ηττήθηκε και στα δυο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια του.

Αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων για την Πάφο, με δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς σε γενικές γραμμές ήταν πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτή ήταν και η τρίτη διαδοχική της ισοπαλία, στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο, παρέμεινε αήττητη στα οκτώ τελευταία εκτός της (4-4-0).

Δυο ομάδες που θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε και θα παραταχθούν απόψε για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, με την επιλογή μας να είναι η Ισοπαλία σε απόδοση 2.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Άρης Λεμεσού – Πάφος: Χ (2.85 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (07 Μαρτίου-13 Μαρτίου 2022)

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ
  • Γκλάντμπαχ – Χέρτα
  • Χετάφε – Βαλένθια
  • Σαμπντόρια – Γιουβέντους
  • Λυών – Ρεν
  • Τορίνο – Ίντερ
  • Μπαρτσελόνα – Οσασούνα

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​