America de Cali prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας. Από τις χθεσινές επιλογές μας, πέρασε το Goal/Goal (1.75) στο Οντένσε – Μίντιλαντ (1-2), όχι όμως και το Διπλό (2.35) στο Βέιλε – Ράντερς (0-0).

Αλιάνσα Πετρολέρα – Όνσε Κάλντας Προγνωστικά

Εξακολουθεί να μην έχει πανηγυρίσει τη νίκη στο φετινό Απερτούρα η Αλιάνσα Πετρολέρα, όπου σε τέσσερα παιχνίδια μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 2-0 από τη Τζούνιορ. Συμπλήρωσε έτσι 17 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και δώδεκα ήττες. Χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία εντός της (0-4-4). Από την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Όνσε Κάλντας, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, επικρατώντας με 3-1 της Ενβιγκάδο. Ωστόσο, πανηγύρισε ένα διπλό στις δέκα τελευταίες εξόδους της (1-5-4).

Δεν μας πείθει με την παρουσία της η Αλιάνσα Πετρολέρα, δείχνει ότι ψάχνεται ακόμη και θέλει χρόνο, την ώρα μάλιστα που η Όνσε Κάλντας έρχεται από το πρώτο φετινό τρίποντο και είναι ανεβασμένη. Πάμε με την επιλογή του 2 (DNB) σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Μπογιάκα Τσίκο – Αμέρικα ντε Κάλι Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στο φετινό Απερτούρα η Μπογιάκα Τσίκο, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ερχόμενη από το εκτός 2-0 από την Ατλέτικο Νασιονάλ. Συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος (0-1-9), οπότε και παραμένει στην τελευταία θέση της γενικής βαθμολογίας. Παράλληλα, ηττήθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της. Ωστόσο, χωρίς νίκη παραμένει στο Απερτούρα και η Αμέρικα ντε Κάλι, μετρώντας από την πλευρά της, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 0-0 με την Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα. Γνώρισε την ήττα και στα δυο πιο πρόσφατα εκτός της, σκόραρε στα οκτώ από τα εννέα τελευταία αντίστοιχα ματς.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη έχει απόψε η Αμέρικα ντε Κάλι, η οποία είναι και πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της, ενώ διαθέτει και ένα πιο ποιοτικό ρόστερ. Οφείλει να πάρει το ματς, μετά το κακό ξεκίνημα στο Απερτούρα και θεωρώ ότι θα το πετύχει. Πάμε με το Διπλό σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Αλιάνσα Πετρολέρα – Όνσε Κάλντας: 2 (DNB) (2.15 @bwin)

03:05 Μπογιάκα Τσίκο – Αμέρικα ντε Κάλι: Διπλό (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!