prognostiko stoiximatos 12022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 12 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια εξ αναβολής αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Μεξικού.

Σάντος Λαγκούνα – Κλαμπ Αμέρικα Προγνωστικά

Χωρίς νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στο Κλαουσούρα, παραμένει η Σάντος Λαγκούνα, έχοντας κατά σειρά μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από την Άτλας. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο είχε την πρωτοβουλία και παρότι πίεσε αρκετά, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει απλά στο τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Τολούκα (3-1 εκτός) και Νεκάξα (1-4 εντός).

Παράλληλα, ούτε η Κλαμπ Αμέρικα δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης, μετά από τρία παιχνίδια στο Κλαουσούρα (0-1-2), ερχόμενη από το εντός 2-3 από την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Κατώτερη των προσδοκιών, βρέθηκε με τρία τέρματα πίσω στο σκορ, ενώ το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο. Παρόλα αυτά, μείωσε με δυο γκολ στο φινάλε. Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνη κόντρα στην Άτλας (0-2 εντός). Έφτασε τα επτά σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-3-4).

Με μοναδικό στόχο την πρώτη τους νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα, θα παραταχθούν απόψε και οι δυο πλευρές, μετρώντας μόλις έναν βαθμό μέχρι τώρα, αμφότερες. Γι αυτό και περιμένουμε να παίξουν επιθετικά, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Σάντος Λαγκούνα – Κλαμπ Αμέρικα: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!