Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 12 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το Copa Libertadores.

Παλμέιρας – Ρίβερ Πλέιτ Προγνωστικά

Τέσσερις διαδοχικές νίκες μετράει σε όλες τις διοργανώσεις η Παλμέιρας, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ερχόμενη από διπλό στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε (0-1), για το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Αήττητη στα έντεκα τελευταία εντός της, έχοντας δέκα νίκες και μια ισοπαλία, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, μιας και αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 0-2 από την Ιντεπεντιέντε, για το Κόπα Ντιέγκο Μαραντόνα. Αήττητη στις δέκα πιο πρόσφατες εξόδους της, με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πανηγύρισε το διπλό στην έδρα της Ρίβερ με 0-3 και απέκτησε ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Θα πρέπει να δείξει προσοχή απόψε, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο. Με την πλάτη στον τοίχο οι “εκατομμυριούχοι”, θα τα παίξουν όλα για όλα απόψε, καθώς δεν έχουν κάτι άλλο να χάσουν. Περιμένουμε ένα “ανοιχτό” ματς, με την επιλογή του Over 2.5 να είναι σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Παλμέιρας – Ρίβερ Πλέιτ: Over 2.5 (2.07 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!