prognostiko stoixmatos 11122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 11 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την 17η αγωνιστική στη La Liga.

Εσπανιόλ – Λεβάντε Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Εσπανιόλ, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο, ένα αυτογκόλ έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα. Ποντάρει πάρα πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου έμεινε αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Λεβάντε, μετρώντας μέχρι τώρα από οκτώ ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εντός 0-0 με την Οσασούνα. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ είχε τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντε Φρούτος στο 40′. Βρίσκεται έτσι στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ να σημειωθεί επίσης, ότι ηττήθηκε και στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

Με ισχυρό σύμμαχο την έδρα της θα παραταχθεί η Εσπανιόλ, εκεί όπου έμεινε αήττητη στα έξι τελευταία της, έτσι ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Είναι το φαβορί κόντρα στην ουραγό Λεβάντε, η οποία παραμένει χωρίς νίκη φέτος. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Εσπανιόλ – Λεβάντε: Άσσος (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!