prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 11 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Αφρικής.

Τανζανία – ΛΔ Κονγκό Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Τανζανία, επικρατώντας με 0-1 στην έδρα του Μπενίν. Μπήκε δυναμικά και πήρε από νωρίς σαφές προβάδισμα στο σκορ, ενώ κάνοντας σωστή διαχείριση στην πορεία, κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βρίσκεται έτσι στην κορυφή του ομίλου, με επτά βαθμούς, στην οποία θέλει να παραμείνει και μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής. Την πρώτη της ήττα σε αυτά τα προκριματικά υπέστη η ΛΔ Κονγκό, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μαδαγασκάρης (1-0). Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις από το πρώτο λεπτό και παρότι είχε αρκετό χρόνο και προσπάθειες, δεν κατάφερε να πετύχει κάτι. Για να ελπίζει σε κατάληψη της πρώτης θέσης, θα πρέπει να επικρατήσει και στα δυο παιχνίδια που έχουν απομείνει, με Τανζανία (εκτός) και Μπενίν (εντός).

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τις επιτρέψει να ελπίζουν σε κατάληψη της πρώτης θέσης και σε πρόκριση, θα παραταχθούν σήμερα και οι δυο πλευρές. Οπότε και περιμένουμε από αμφότερες να παίξουν επιθετικά, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Κονγκό – Ναμίμπια Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη το Κονγκό, σε αυτά τα προκριματικά, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εντός 1-2 από το Τόγκο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρότι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να αποσπάσει κάτι. Παίζει πλέον για την “τιμή των όπλων”, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια, και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Από δυο σερί ήττες κόντρα στη Σενεγάλη προέρχεται η Ναμίμπια, μετά και το εντός 1-3, την περασμένη αγωνιστική. Δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση της, αν και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Έχει αποκλειστεί και τυπικά από την επόμενη φάση.

ωρίς άγχος οι δυο πλευρές, από τη στιγμή που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια. Στόχος τους, να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν, οπότε και περιμένουμε να παίξουν επιθετικά. Εμείς ωστόσο θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:00 Τανζανία – ΛΔ Κονγκό: Goal/Goal (2.02 @bwin)

18:00 Κονγκό – Ναμίμπια: Άσσος (1.98 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!